Vlekkeloos transport.

Welk soort transport u ook wenst, wij zorgen voor een vlekkeloze ervaring en strakke levering. Ontdek de onbegrensde mogelijkheden van Inverness Transport.

Ontdek de mogelijkheden

Zeer flexibel binnen als buiten Europa

Een groot logistiek netwerk

100% transport op maat

Douane specialist

Tautliners

De meeste goederen worden nog steeds zonder koeling vervoerd. Onze tautliners beschikken over een zeil dat eenvoudig vanaf de zijkant, achterkant of bovenkant geopend kan worden om snel te laden en lossen. Deze trailers zijn ideaal voor het vervoer van pallets, bigbags, kisten en losse zakken en voorzien van voldoende spanbanden voor het veilig vervoeren van uw lading. Inverness Transport is daarnaast gespecialiseerd in het transport van deelladingen of ladingen met meer laad- en losadressen.

Gekoeld transport

Inverness Transport vervoert veel producten in koeltrailers om uw producten op een constante temperatuur te behouden. Onze gekoelde transport wordt vaak ingezet voor het vervoeren van groenten, fruit en andere verse producten. De koelmotor van de trailers kan iedere gewenste temperatuur aan en kan zowel verwarmen als koelen. Zo kunnen we altijd voldoen aan de door u temperatuur eisen. Ook diepvries is mogelijk.

Bulktransport

Voor bulktransport gebruiken we bij Inverness Transport onderlossers, walking floors of kippers.

Onze onderlossers zijn licht geïsoleerd en uitgerust met valbrekers, waardoor eventuele schade tijdens het laden en lossen tot een minimum wordt beperkt. Door de band die over de vloer van de trailer loopt, worden de producten snel en gecontroleerd naar buiten verplaatst.

Walking floors zijn uitgerust met een beweegbare vloer. Zowel los gestorte producten als pallets kunnen daarmee naar voren of achteren worden getransporteerd. Het grote voordeel is dat deze trailers zowel via de boven- als achterzijde beladen kunnen worden. Agrarische producten worden eerst van de achterzijde beladen vervolgens, na sluiten van de deuren, van boven, om schade aan product te voorkomen.

Onze kippers zijn uitermate geschikt voor los gestorte producten en hebben vaak een graan luik voor lossen aan de achterzijde.

Volume transport

Voor grote hoeveelheden die niet in reguliere opleggers passen, bieden onze megatrailer (100 m³) of volumecombi (115 m³) uitkomst. Bijkomend voordeel is dat we deze trailers zowel via de achterkant, de zijkant en de bovenkant kunnen laden en lossen. De insteek kan oplopen tot 3 meter.

In de megatrailer passen 34 europallets of 26 blokpallets

In de volumecombi 38 europallets of 30 blokpallets

 

Groupage Transport

Het bieden van maatwerk transport betekent dat wij ook groupage transport kunnen verzorgen. Mede dankzij ons ruime netwerk van logistieke agenten door heel Europa, kunnen we zowel kleine zendingen als deelpartijen snel en efficiënt verdelen over uw klanten.

 

Intermodaal transport

Intermodaal Transport

Intermodaal transport is een geavanceerde logistieke oplossing die verschillende vervoerswijzen combineert. Het integreert weg-, spoor- en zeetransport om een naadloze en kosteneffectieve goederenverplaatsing mogelijk te maken. Door diverse transportmiddelen te benutten, bieden we flexibele en duurzame oplossingen die de ecologische impact verminderen en tegelijkertijd zorgen voor een efficiënte levering op bestemming.

Onder andere naar Ierland, Engeland, Spanje en Italië.

 

Transport door heel Europa

Met duizenden kilometers ervaring door heel Europa en een betrouwbare oplossing voor iedere transportvraag, staan we 24/7 voor u klaar om uw transport in goede banen te leiden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.